Nieuw bestuurslid: Sharon van Sprundel

Functie: Jeugdleiding
Email: jeugd@bczundert.nl

Wie ben ik?
Mijn naam is Sharon, 25 jaar en ik woon in Zundert. Na het volgen van de opleidingen Pedagogiek en Onderwijskunde werk ik sinds eind 2017 bij de Koninklijke Militaire School Luchtmacht in Woensdrecht. Op mijn werk ben ik als onderwijskundige samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor alles dat te maken heeft met het ontwerpen van opleidingen en examinering. Een interessante maar vooral ook leuke baan waar ik het naar mijn zin heb.

Badminton Club Zundert en ik
Al 12 jaar speel ik met veel plezier badminton. Eerst bij de jeugd en daarna bij de senioren. Als jeugdlid heb ik eerder competitie gespeeld, maar door mijn studie ben ik hier tijdelijk mee gestopt. Sinds dit seizoen speel ik weer als vast lid competentie. Dit is erg leuk en uitdagend.

Ik kijk met veel plezier terug op mijn badmintontijd bij de jeugd, vooral de training en de uitjes. Mede hierdoor wil ik graag wat terug doen voor de club.

Wat doe ik nog meer in mijn vrije tijd?
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken. Escape rooms of naar de film gaan zijn hier voorbeelden van. Daarnaast vind ik het leuk om Amerikaanse televisie series te kijken, sommige mensen vinden mij ook wel serie verslaafd, maar zelf vind ik dat wel meevallen

Een leuke boodschap voor de leden
In die 12 jaar heb ik de club ervaren als sportieve, leuke en gezellige club. Een club waar de leden niet alleen sportief zijn, maar vooral ook gezellig. De komende tijd wil ik dit samen met jullie zo houden!