Activiteiten

Ieder jaar organiseert Badminton Club Zundert diverse activiteiten voor al haar leden. Zo organiseren we bijvoorbeeld een seniorentoernooi en een Mini & Maxi toernooi.

Bekijk ook eens de fotoalbums van onze activiteiten om een indruk te krijgen wat we als vereniging, naast badmintonnen natuurlijk, nog meer doen!

Verslagen

Recente verslagen van de activiteiten van BC Zundert

Seniorentoernooi

8 maart 2019
Dinsdag 30 april 2019 organiseren wij weer het NIMVTEHDJMIBNHG-toernooi* (Neem-Iets-Mee-Van-Thuis-En-Hoop-Dat-Je-Met-Iets-Beters-Naar-Huis-Gaat) Voor wie: leden vanaf 16 jaar Aanvang toernooi: 19.45 uur Inschrijfgeld: € 3,- per deelnemer Opgeven: voor 15 april 2019 via bestuur@bczundert.nl *Neem een kleinigheidje mee, zorg dat het ingepakt is en hoop dat je met iets beters naar huis gaat!

ORC Competitie gaat van start

8 maart 2019
Vanaf aanstaande woensdag start de ORC competitie bij BC Zundert. Dit jaar speelt er 1 team mee in de recreantenpoule van deze competitie. Het team bestaat uit de volgende spelers; Kiki Aerts, Sharon van Sprundel, Jan van Bavel, Sander Dictus, Marcel Domen en Marcel van Dongen. Veel succes!

Senioren Seizoensafsluiting

8 februari 2019
Eind van dit seizoen (medio juni) zal er weer een seizoensafsluiting plaats gaan vinden voor alle seniorenleden. Ben jij diegene met een geweldig/gek/leuk idee voor een activiteit? Vind jij het leuk om een activiteit te organiseren of mee te organiseren? Meld je dan aan via bestuur@bczundert.nl.

Geen jeugdtraining

8 februari 2019
Dinsdag 5 maart vervalt de trainingsavond voor de junioren vanwege de carnavalsvakantie. Jeugdleden vanaf 14 jaar zijn welkom om van 20.30 t/m 22.30 uur mee te komen spelen met de senioren.

Grote Club Actie 2018

8 januari 2019
Badminton Club Zundert heeft met de Grote Club Actie in totaal € 321,60 binnen gehaald door het verkopen van 142 loten. De jeugd heeft hiervan een bedrag van € 193,- opgehaald. Een mooie opbrengst voor onze club!