Lid worden?

Kennismaking is vrijblijvend. Je mag een aantal keer meedoen zonder te betalen, dus waarom niet proberen!

Badminton vereist o.a. snelheid, kracht, lenigheid, behendigheid, uithoudingsvermogen en techniek. Door regelmatig te spelen en training te volgen kun je je spelniveau verhogen.

Wat heb je nodig? 
Naast sportkleding en zaalschoenen heb je een badmintonracket en shuttle nodig. Onze vereniging stelt tijdelijk rackets ter beschikking. Shuttles worden door de vereniging beschikbaar gesteld.

Wat kun je spelen?
Er is de mogelijkheid om training te volgen, recreatief te spelen en er kan deel genomen worden aan competitie en/of gezelligheidstoernooien. De spelsoorten die gespeeld worden zijn: enkelspel, dubbelspel en gemend dubbel.

Wanneer kun je badmintonnen? 
– In verband met de grootte van de twee jeugdgroepen heeft het bestuur besloten om de jeugdgroepen t/m december 2021 samen te voegen. De jeugdgroepen trainen van 18.30 – 20.00 uur.
– Senioren, vanaf 18 jaar, spelen op dinsdagavond van 20.00 – 22.00 uur en op vrijdagavond van 21.00 – 23.00 uur.

Wat kost een lidmaatschap?
– Lidmaatschap voor leden t/m 17 jaar kost € 140, – per jaar.
– Lidmaatschap voor leden vanaf 18 jaar kost € 180, – per jaar.
Een lidmaatschap loopt van januari t/m december.

Wat doet de club nog meer?
De vereniging organiseert en neemt deel aan gezelligheidswedstrijden, neemt deel aan de competitie, publiceert competitieverslagen en andere zaken in de bode en organiseert leuke activiteiten voor de jeugd.

Lid worden?
Kennismaking is vrijblijvend. Er mag 3x vrijblijvend worden meegespeeld. Besluit je om lid te worden dan krijg je na aanmelding automatisch een rekening toegestuurd voor de contributiebetaling. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!