Clubshirt

In de vorige nieuwsbrief hebben wij jullie geïnformeerd over de zoektocht naar nieuwe clubshirts. De T-Shirt Commissie heeft in samenwerking met Hebris inmiddels een geschikt shirt gevonden uit de nieuwe collectie van FZ Forza in de vertrouwde clubkleur rood.

Op dinsdag 26 juni vanaf 20.00 uur willen wij iedereen in de gelegenheid stellen om deze shirts te passen. Er zijn T-shirts in heren-, dames- en kindermaten. De maten variëren van maat 128 t/m maat 3XL. Tijdens deze pasavond zullen de gewenste maten genoteerd worden.

Het passen van een shirt is vrijblijvend en verplicht een lid nog niet tot koop. De koop is pas definitief nadat het bestelformulier is ingeleverd! De bestelformulieren worden in een later stadium uitgedeeld.
Bij aanvang van het nieuwe seizoen in september zullen de clubshirts beschikbaar zijn.

Naast clubshirts heeft Hebris  ook rackets, badmintonschoenen, lange trainingsbroeken, korte sportbroeken voor dames/heren en sportrokjes in de collectie van FZ Forza. Heb je hier interesse in, stuur dan een email naar bestuur@bczundert.nl met het sportartikel en de maat waar je interesse in hebt, dan kunnen deze artikelen tijdens de pasavond ook gepast worden.
Het passen van deze overige sportartikelen is vrijblijvend en verplicht een lid nog niet tot koop.

Indien er vragen zijn kun je je richten tot leden van de commissie (Daniël, Lars, Kiki, Nienke en Sander).