Seniorenactiviteit 2019

Op zondag 13 oktober vindt de seniorenactiviteit plaats. Alle leden van 16 jaar en ouder en hun partners zijn welkom in Sportkantine de Cup vanaf 15:00 uur.

Op deze dag willen we verschillende (bord)spellen spelen met een toernooi erbij. Om dit voor elkaar te krijgen, willen we jullie vragen om ook zelf (bord)spellen mee te nemen. Dus heb je een leuk (bord)spel en wil je andere leden uitdagen om dit spel te spelen, neem deze gerust mee.

In de loop van de avond hebben we een hapjesbuffet en een nagerecht geregeld. De kosten voor het eten zijn €9 euro per persoon. Drinken tijdens deze dag is geheel op eigen kosten. Je kunt drank afkopen, de kosten hiervan zijn €22,50 euro per persoon. De afkoop van drank geldt alleen voor: alle frisdranken, wijnen, Hertog Jan, Jupiler, Hoegaarden, Liefmans en Palm. Dus niet voor speciaal bieren. Uiteraard kan je ook per drankje betalen.

Graag horen we wie er mee doet. Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen naar sharonvs120@hotmail.com met daarin wie er meedoet (jij en evt. partner), of je mee wilt eten, of je drank af wilt kopen.

Opgeven kan t/m 1 oktober. Als je je na deze datum afmeldt zijn we helaas genoodzaakt om de kosten voor het eten in rekening te brengen.