Bestuur Badminton Club Zundert

Beste leden,

Per 1 maart 2018 zijn er 4 nieuwe leden toegetreden binnen het bestuur. Hierbij stellen wij het volledige bestuur aan u voor.

______________________________________________________________________

Naam: Linsey Mutsters
Functie: Voorzitter
Email: bestuur@bczundert.nl

Wie ben ik?
Mijn naam is Linsey, 29 jaar en samenwonend in Zundert met Steff en een aantal lieve kippen. Na mijn studie Toerisme & Recreatie en studie Human Resources Management ben ik sinds 2010 werkzaam bij Polytec op de locaties Putte en Roosendaal.  Hier werk ik met veel plezier op de afdeling HR en ben ik, samen met mijn collega, verantwoordelijk voor de gehele salarisadministratie van de 2 vestigingen.

Badminton Club Zundert en ik
Badminton is mijn grote passie. Inmiddels ben ik al 20 jaar actief bij Badminton Club Zundert. Ik ben begonnen als jeugdlid met wekelijkse trainingen en in het weekend competitie met een meidenteam. Na 7 jaar ben ik doorgestroomd naar de senioren en heb ik daarna bijna 12 jaar als jeugdbegeleidster meegeholpen bij de trainingen en vele leuke uitstapjes mogen maken.
Sinds 2011 ben ik in het bestuur toegetreden als bestuurslid, daarna heb ik de functie van penningmeester overgenomen en inmiddels ben ik al weer 3 jaar de voorzitter van onze mooie club.

Wat doe ik nog meer in mijn vrije tijd?
Naast het badmintonnen (en de vele gezellige uurtjes in de sportkantine), ben ik een veel in en rond ons huis bezig. Op dit moment zijn we namelijk de complete bovenverdieping aan het verbouwen en daarnaast heb ik nog een mooie bloemen- en moestuin. Ook vind ik het leuk om te koken en te bakken. De oogst van onze moestuin en leuke nieuwe recepten bepalen dan ook vaak wat we eten.

Een leuke boodschap voor de leden
Badminton Club Zundert is een hele mooie club met fantastische leden, die elk op zijn of haar manier een steentje bijdragen. Kenmerken die voor mij bij BCZ horen zijn: Sportief, Toegankelijk, Gezellig, Familie gevoel, Uitlaatklep en Fanatiek. Ik ga ervan uit dat we dit nog jaren zo voortzetten!

______________________________________________________________________

Naam: Patricia van Gaal
Functie: Secretaris
Email: bestuur@bczundert.nl

Wie ben ik?
Hallo, ik ben Patricia van Gaal, 39 jaar en woon samen met Ronald in Zundert. (lekker dicht bij de sporthal)
Vele kennen mij waarschijnlijk ook van Apotheek Zundert, waar ik al sinds 2000 werkzaam ben. Al 18 jaar met plezier en in een gezellig team.

Badminton Club Zundert en ik
In 2000 heb ik de draad weer opgepakt. Al snel had ik de smaak weer te pakken en ben vaak 2x per week in de zaal te vinden. Ik speel ook bijna al die jaren al competitie. Eerst was dit alleen de midweekcompetitie, later ben ik ook in de ORC gaan spelen.
Ik draai ook al enige jaar mee in het bestuur, in 2004 heb ik het stokje van Cees Gent, als secretaris van BCZ, overgenomen. Hier heb ik er zien komen en gaan, maar altijd een bestuur waar je op kan bouwen.

Wat doe ik nog meer in mijn vrije tijd?
Naast het badmintonnen ga ik graag hardlopen en af en toe eens squashen. We gaan ook ieder jaar op wintersport. Heerlijk zon en sneeuw! Naast dat actieve ontspannen gaan we ook graag kamperen en reizen. Dit jaar gaan we naar Canada.
Wat ik ook graag doe is borrelen, gezellig met vrienden en naar een concert gaan of een cup quizje met badmintonners.
Vorig jaar ben ik begonnen met een cursus bijenhouden. Samen met mijn vader hebben we nu 3 volkjes. In oktober mag ik me (als het goed is) officieel imker noemen.

Een leuke boodschap voor de leden
Al jaren sport ik met heel veel plezier bij een heel gezellige club. Gezelligheid en plezier in badmintonnen is onze kracht. Laten we zeker zo doorgaan met z’n allen.

______________________________________________________________________

Naam: Fred Paludanus
Functie: Penningmeester
Email: penningmeester@bczundert.nl

Wie ben ik?
Hallo, ik ben Fred Paludanus, 47 jaar en sinds 2008 woonachtig in deze prachtige gemeente.
Samen met mijn vrouw Sonja hebben wij al 16 jaar een eigen onderneming genaamd Freson Producties. Wij hebben geen kinderen maar zijn verzot op honden en dan met name het ras de Rottweiler. Sinds 2012 zit ik al in de Gemeente politiek. Na een hele intensieve periode van verkiezingen ben ik helaas net buiten de boot gevallen om wederom 4 jaar in de gemeenteraad te mogen zitten.
Erg jammer maar nu heb ik weer voldoende vrije tijd voor mijzelf en Sonja en mijn vele hobby’s.

Badminton Club Zundert en ik
Al een tijdje was ik samen met Sonja op zoek naar een bezigheid om onze conditie maar vooral plezier in het leven te optimaliseren. Samen met onze vrienden Gert en Petra kwamen wij terecht bij Badminton Club Zundert. Na een avondje sporten en gezellig na borrelen waren we verkocht.
Wat een leuke en enthousiaste club. Een club waar we ook ons zelf mogen zijn.

Wat doe ik nog meer in mijn vrije tijd?
In mijn vrije tijd mag ik graag genieten van theater en lekker eten. Ook het op vakantie gaan met onze caravan is een grote hobby. Verder knutsel ik graag en ga ik zomers graag fietsen met het nodige terrassen bezoek eraan vast gekoppeld. Kortom een echte Bourgondiër.

Een leuke boodschap voor de leden
Ik ben blij dat we bij deze leuke club terecht zijn gekomen. Het is een energieke club die ook van de nodige gezelligheid houdt. Mijn intentie is om de club voldoende draagkracht te geven zodat we samen nog lang van deze mooie sport en deze club mogen genieten.

______________________________________________________________________

Naam: Ilona van Aert
Functie: Jeugdleidster
Email: jeugd@bczundert.nl

Wie ben ik?
Mijn naam is Ilona, ik ben 25 jaar en sinds januari dit jaar woon ik samen met Frans en onze hamster Chubby in Zundert. Voor mijn werk reis is iedere dag naar Rotterdam, ik werk daar op een internationale basisschool. In het kort houdt dat in dat ik in het Engels les geef aan 18 kinderen die van alle continenten vandaan komen. Een leuke uitdaging dus!

Badminton Club Zundert en ik
Ik ben inmiddels 12 jaar lid bij BCZ. Ik ben begonnen bij de jeugd en heb daar ook met een team meegedaan aan de competitie. Vervolgens ben ik doorgestroomd naar de senioren en ook daar heb ik een aantal jaar met plezier competitie gespeeld. Inmiddels speel ik geen competitie meer, maar speel ik nog steeds met plezier mee op vrije speelavonden. Toen ik 18 was, ben ik in het bestuur toegetreden als algemeen bestuurslid en later ben ik jeugdleider geworden.

Wat doe ik nog meer in mijn vrije tijd?
In de afgelopen twee jaar heb ik hard gewerkt aan ons huis, we hebben een bouwval omgetoverd tot ons eigen stekje. Nu is het dus tijd om daarvan te genieten. Ik zit graag met een boek op de bank of volg een serie. Ik ga ook graag wat eten of drinken met vrienden of gewoon lekker op pad.

Een leuke boodschap voor de leden
Badminton Club Zundert is voor mij een unieke groep mensen. Iedereen kan lekker zichzelf zijn, zowel op de baan als daarbuiten. Laten we daar vooral lekker mee doorgaan 🙂

______________________________________________________________________

Naam: Marcel Domen
Functie: Assistent Jeugdleider
Email: jeugd@bczundert.nl

Wie ben ik?
Mijn naam is Marcel, 38 jaar en samenwonend in Zundert met mijn vrouw Francis en mijn 2 kinderen Jaro en Daan en onze hond. Na 20 jaar bedrijfsauto monteur te zijn geweest, vond ik dat het tijd was voor iets nieuws en ben nu sinds januari 2018 werkzaam bij ASML in Veldhoven als Final Assembler NXE. Mijn team en ik zijn verantwoordelijk voor het in elkaar zetten van de machine. Hierdoor werk ik nu in ploegendienst en zal ik in de oneven weken van het jaar niet aanwezig zijn.

Badminton Club Zundert en ik
Na 20 jaar geen sport te hebben uitgevoerd vond ik dat het tijd was om toch weer iets te gaan doen. Mijn laatste sport die ik heb gedaan (toen was ik 16 jr.) was badminton en vond het toen een leuke sport om te doen en besloot om daar weer mee te beginnen. Het voelde gelijk weer goed. Ondertussen ben ik alweer anderhalf jaar lid en voelde mijn direct verbonden met de club dus assistent jeugdleider was een logische stap.

Wat doe ik nog meer in mijn vrije tijd?
Naast het badmintonnen, doe ik ook aan hardlopen alleen of samen met mijn hond. Wandelen door een natuurgebied kan ik ook erg van genieten, voetbal kijken bij de kinderen en ik ben ook te vinden in de bloemcorso tent van de Raamberg.

Een leuke boodschap voor de leden
BCZ is een leuke club waar iedereen van hartelijk welkom is en iedereen op zijn/haar manier badminton kan spelen. Voor de jeugd een leuke plek op spelenderwijze te leren badmintonnen.

______________________________________________________________________

Naam: Kiki Aerts
Functie: Competitieleidster
Email: competitie@bczundert.nl

Wie ben ik?
Mijn naam is Kiki, 24 jaar en ik woon met papa, mama en mijn jongste zusje in Klein Zundert. Ik heb Rechten gestudeerd in Tilburg. Sinds mijn afstuderen in de zomer van 2016 werk ik als jurist arbeidsrecht en civiel recht bij Achmea Rechtsbijstand. Hier leer ik ontzettend veel en met mijn leuke collega’s heb ik het erg naar mijn zin.

Badminton Club Zundert en ik
Na jaaarenlange afwezigheid heb ik badminton 2 jaar geleden weer opgepakt. Op de basisschool badmintonde ik altijd met veel plezier, tot ik helaas moest stoppen vanwege een knieblessure. Ik vind badminton een leuke sport en de club is ontzettend gezellig. Vorig jaar heb ik geholpen met de organisatie van het jubileum. Dit vond ik heel leuk om te doen. Een bestuursfunctie was dan ook een logische vervolgstap.

Wat doe ik nog meer in mijn vrije tijd?
Ik houd van uit eten gaan en gezellig borrelen. Ik reis ook graag. Mijn laatste tripje was een rondreis door Sri Lanka. Mijn eerstvolgende bestemming wordt Maleisië of Georgië. Verder bezoek ik concerten en festivals in uiteenlopende genres, maar ik ben niet van de hardstyle en smartlappen.

Een leuke boodschap voor de leden
Ik ben nog niet zo ontzettend lang bij de club, maar ik vind het heel erg leuk dat ik in zo’n relatief korte periode nieuwe vrienden heb gemaakt. Dat is ook wat mij zo aantrekt in BCZ: iedereen is welkom en wordt met open armen ontvangen. Ik heb er zin in om tijdens mijn bestuursperiode mijn steentje bij te dragen aan de club!

______________________________________________________________________

Naam: Lars Vermeiren
Functie: Algemeen bestuurslid (sponsoring)
Email: sponsoring@bczundert.nl

Wie ben ik?
Mijn naam is Lars Vermeiren, ben 22 jaar oud en woon in Achtmaal.  Ik werk als Controller bij een internationaal bouwbedrijf in Oosterhout. Hier ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor het controleren van de administratie van verschillende entiteiten en de rapportages voor projecten en de directie. Naast mijn werk en het bestuur volg ik nog een HBO-deeltijd opleiding aan het Avans Hogeschool in Breda waar ik regelmatig een bekende tegenkom van Badminton Club Zundert.

Badminton Club Zundert en ik
Na jarenlang geschaakt te hebben was ik uiteindelijk opzoek naar een energierijke sport. Linsey heeft mij overgehaald om een keertje te komen badmintonnen met een vriend en ik was gelijk verkocht. Het was niet alleen het badmintonnen, maar ook de onderlinge gezelligheid in de club wat mij zo aansprak. Ondertussen speel ik al vijf jaar bij de club en er kan (bijna) geen vrijdag voorbij gaan zonder een potje fanatiek badmintonnen, want anders is mijn weekend niet compleet.  Aangezien de club mij zoveel heeft gegeven wou ik graag iets terugdoen en ben ik bij het bestuur van Badminton Club Zundert gegaan om een steentje bij te dragen.

Wat doe ik nog meer in mijn vrije tijd?
Gezellig borrelen en tijd doorbrengen met vrienden staan bovenaan mijn lijstje.  Met name nieuwe dingen die mij uit mijn comfort zone halen spreken mij aan. Dit jaar ga ik bijvoorbeeld op vakantie naar Korea om (letterlijk) mijn horizon te verbreden. Naast dit alles hou ik er ook van wat rust te pakken en tijd door te brengen met mijn familie.

Een leuke boodschap voor de leden
Wat wij als Badminton Club Zundert hebben is volgens mij echt iets unieks.  Wij zijn een club die iedereen met open armen verwelkomd en allemaal voor elkaar klaarstaan. Gezellig, spontaan en sportief zijn voor mij echt de kernwaarden van de club en we gaan hier gewoon nog heel veel jaar mee door.

______________________________________________________________________

Naam: Daniël Tijs
Functie: Algemeen bestuurslid (beleid, verschillende commissies)
Email: bestuur@bczundert.nl

Wie ben ik?
Mijn naam is Daniël Tijs. Ik ben inmiddels bijna 35 jaar jong en ik woon in Zevenbergen. Ik werk als bijstandsconsulent bij de gemeente Bergen op Zoom. Ik ben voornamelijk verantwoordelijk voor de rechtmatige beoordeling van een bijstandsuitkering.

Badminton Club Zundert en ik
Ik ben een fanatiek badmintonner sinds mijn 22e. Ik speel op dit moment zowel badminton in Hoeven als in Zundert en bij beide verenigingen speel ik competitie. Kortom een bezig bijtje.
Vorig seizoen speelde ik in Hoeven mee aan de ORC en tijdens de wedstrijd tegen Zundert werd mij gevraagd door Emy om mee te gaan doen met de midweekcompetitie in Zundert. Vervolgens ben ik een paar keer mee gaan spelen op de dinsdagavond in Zundert en ik werd hierdoor enthousiast gemaakt. De vereniging heeft een gezellige leuke mix van leden en ik doe mijn best om daar mijn steentje aan bij te dragen.

Wat doe ik nog meer in mijn vrije tijd?
Aangezien ik al veel tijd besteed aan badminton blijft er soms weinig over, maar ik kook erg graag. Het is voor mij een mooie mix van ontspanning en creativiteit om weer eens wat nieuws te maken. Daarnaast ga ik gemiddeld 3 keer per week naar de fitness om alle culinaire hoogstandjes er ook weer een beetje af te trainen.
Verder heb ik net een goed jaar een relatie met mijn vriend. Dus meestal ben ik tussendoor gewoon thuis te vinden. Daarnaast hou ik vooral van gezelligheid, lekker borrelen en eten met vrienden.

Een leuke boodschap voor de leden
Dank jullie wel voor het warme welkom wat ik van jullie heb mogen ontvangen. Ik voel me al aardig ingeburgerd bij de club. Het is een gezellige club en ga hier vooral zo mee door.