Sponsorplan “Vrienden van BCZ”

Badminton Club Zundert start dit seizoen met “Vrienden van BCZ”.

Reden hiervoor is het beleid van de Gemeente Zundert waarbij subsidie voor verenigingen wordt afgebouwd. Als vereniging hebben we vaste lasten zoals zaalhuur en trainers. Met onze contributie als inkomsten alleen kunnen wij geen betaalbare sportactiviteit voor de jeugd en senioren bieden en ook nog aan onze vaste lasten voldoen.

Onze vereniging bestaat al meer dan 35 jaar. Het is een nog steeds groeiende en gezonde vereniging. Naast de trainingen en speelavonden wordt er veel georganiseerd voor zowel jeugd als senioren. Zo willen wij onze vereniging gezond en aantrekkelijk houden.

Daarom de vraag: Wil jij vriend worden van BCZ?

Door een vast bedrag van € 20,- te schenken aan onze vereniging zorg jij er persoonlijk voor dat wij vooral de jeugd een betaalbare sportvereniging kunnen bieden. Je wordt op deze manier vriend van BCZ.

Wat BCZ als wederdienst biedt; een vermelding van naam/logo op de materiaalkast in de zaal, een vermelding op de website, op de BCZ App en in de nieuwsbrief naar alle leden. Daarnaast zullen er sponsoravonden worden gehouden waarbij je vrijblijvend een avond met personeel en/of collega’s kan komen badmintonnen bij BCZ waarop er uitleg wordt gegeven over het spelletje badminton, gevolgd door wat wedstrijden onderling.

Aanmelden voor het seizoen 2014-2015 kan via deze link: https://www.bczundert.nl/vrienden-van-bcz/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.