Seniorentoernooi wederom een succes!

Afgelopen dinsdag organiseerde BCZ het traditionele herfsttoernooi voor senioren. Er was een goede opkomst; de zaal was bijna helemaal vol.

De teams werden samengesteld door loting en ook de wedstrijden en de partners per partij werden weer vastgesteld door loting. Daarnaast waren er nog wat regels om manipulatie te voorkomen. Kortom veel te ingewikkeld om hier uit te leggen. Het toeval speelde een belangrijke rol, maar dat leverde verrassend genoegd toch meestal hele leuke wedstrijden op.

Er werd gestreden in 7 rondes van 13 minuten en de punten werden per wedstrijd doorgeteld. Die punten werden vervolgens zowel per team als individueel weer geteld. Een flinke rekensom, waarvan Nicky zich snel en vakkundig kweet.

Er werd niet gestreden om prijzen, maar om de “eeuwige” roem.

Team 2 met Tijs, Marcel, Marc en Maurice, ging  dit jaar met de roem aan  de haal.  Een goede tweede was team 6 met de “oldies” Piet, Jan , Frank en Belgische Jan.

Ook individueel bleek Tijs de sterkste van de avond.

Linsey tekende voor een perfecte organisatie en na ruim anderhalf uur intensief sporten, lieten de deelnemers zich de versnaperingen en bitterballen in de kantine goed smaken.

DSC01827

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.