Wij stellen voor: Sponsor Malou Evers

Malou Evers is eigenaar van Malou Evers Fotografie en sinds een aantal jaren sponsor van BCZ.

Vertel eens iets over jezelf en je bedrijf!
Nadat ik drie jaar fotografie had gestudeerd aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen, wilde ik gelijk van start met mijn eigen bedrijfje. Tijdens de opleiding had ik al enkele bruiloften en opdrachten gefotografeerd, maar vooral doordat ik destijds in Antwerpen woonde kon ik dat nog niet goed opzetten. Na mijn studie heb ik gelijk een ruimte gezocht om een fotostudio in te beginnen zodat ik niet afhankelijk was van het weer. Aan de Molenstraat 150E in Zundert stond een ruimte leeg: namelijk het oude cafetaria van mijn opa en oma. Zij wonen nog steeds in dit pand, maar de benedenverdieping was sinds dat ze 25 jaar geleden gestopt waren niet meer in gebruik. Ik heb de ruimte verbouwd en ben daar in maart 2014 begonnen. Ik heb er een winkel van gemaakt voor onder andere pasfoto’s, en kan het na openingstijden ombouwen tot fotostudio. Alhoewel de studio een handige ruimte is om in te werken, werk ik ook erg graag met daglicht en op locatie. Omgeving en daglicht is iedere keer weer anders en brengt veel inspiratie met zich mee. Inmiddels dus alweer drie jaar geleden. Sindsdien is het heel snel gegaan. De opdrachten stroomden binnen en ik heb zelfs in het eerste jaar bruidsfotografie al gelijk een nominatie voor de Nederlandse Bruids- Foto Award ontvangen. Ongelooflijk hoeveel vraag er is naar leuke, spontane foto’s!

Wat is je ambitie voor de komende jaren?
Gewoon doorgaan zoals het nu gaat! Zo dicht mogelijk bij mijzelf blijven en mooie foto’s maken van normale mensen! Ik heb niet de ambitie om heel groots te worden of landelijk succes te behalen. Laat me maar lekker bezig met wat ik nu ook doe. Al blijf ik mezelf wel door ontwikkelen.. Ik wil wel altijd kwaliteit leveren! Ik volg dan ook vele workshops en wil me het komende jaar vooral wat meer gaan specialiseren in bruidsfotografie.

Waarom heb je ervoor gekozen om Badminton Club Zundert te sponsoren?
Ik heb zelf altijd bij veel verenigingen gezeten en weet hoe afhankelijk ze zijn van bedrijven. Ik sponsor dus graag verenigingen, maar wel enkel waar ik zelf of iemand anders die ik ken iets mee heeft. Gezien ik zelf zoveel plezier beleef aan badminton, kon die natuurlijk niet uitblijven!

Waarom zouden mensen lid moeten worden van BCZ?
Badminton is een hele fijne sport. Lekker veel actie, gezellig met één medespeler dubbelen/mixen of keihard losgaan in je eentje tijdens een single. Het fijne is ook dat ik in de zomer wanneer ik het druk heb op het werk, het geen probleem is als je niet komt. Het is leuk wanneer je er bent, en niet erg als je niet komt. Heerlijk die vrijheid. Maar het liefst ben ik er altijd hoor, zeker na een dag hard werken!