Finale BC Zundert ORC 1 – HBV

Het BCZ team was als eerste geëindigd in hun poule en diende in 2 onderlinge wedstrijden met de winnaar van poule 2 uit te maken wie het beste ORC team van dit seizoen is.Een 2 weken geleden was BCZ op bezoek bij HBV gaan verliezen met 7-1. Dit vonden we een geflatteerde uitslag, 2 games hadden we niet kunnen afwerken vanwege een blessure bij Carina.

Het team stond scherp voor de terugwedstrijd afgelopen dinsdag. Papa Marc werd in de kruisfinales vervangen door Jan den Otter.Elke wedstrijd was als het ware een thriller : gelijk opgaand en pas beslist in 3-sets of na slopende rally’s.

De heren (onze Jantjes) begonnen fel, toch was een 3de set nodig welke met 25-23 werd gewonnen. In de dames dubbel won HBV de 1ste set. Het leek er lang op dat BCZ (Nicky en Patricia) de 2de set naar zich toe zou trekken, maar het werd uiteindelijk 20-22 dus winst voor BHV.Nicky won de dames enkel door zeer geconcentreerd spel in de 2de set (21-10), Patricia had een (te) zware kluif aan haar tegenstander en verloor beide sets.Jan Van Bavel liet de 1ste set aan HBV. In de 2de set werd een achterstand van 3-11 omgezet in 15-14 voorsprong, maar toen was het vat leeg en won HBV alsnog met 16-21.Jan den Otter wist het 1ste set verlies recht te zetten in de 2de set, maar ook hier was het vat leeg in de 3de set ( 13-21 ; 22-20; 11-21).

In het gemengd dubbel werd gestreden voor elk punt, maar werden alle sets nipt verloren met 19-21 of 20-22.

Einduitslag BC Zundert ORC 1 – HBV : 2 – 6.

Klik hier voor foto’s van de wedstrijd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.