Weer een geslaagd seniorentoernooi

Op dinsdag 15 oktober werd het jaarlijkse seniorentoernooi gespeeld van Badminton Club Zundert. Er werd dubbelspel gespeeld in wisselende samenstellingen zodat je steeds met en tegen iemand anders speelde. Er waren 5 velden gevuld en dat betekent dat er 20 deelnemers aanwezig waren. Het was leuk maar ook vermoeiend want aan het einde van de avond had iedereen 7 wedstrijden in de benen, en dat is behoorlijk veel kan ik zeggen.

Het bijzondere aan het toernooi was dat de uitslag van de wedstrijd geen rol speelde. Op een soort sudoku formulier moest je ontbrekende cijfers invullen die je verkreeg door met 1 of 2 dobbelstenen te gooien. Bij winst mocht je met twee dobbelstenen gooien, wat je kans op een gunstig cijfer vergrootte. Je kon in principe dit toernooi winnen terwijl je al je wedstijden verloren had. Uiteindelijk waren er een stuk of 8 spelers met de tweede plaats en de eerste plaats werd gedeeld door Jan den OtterĀ en Tijs van Hoek. De hoofdprijs was zeer bijzonder, de winnaar had de eer om deze gezellige en vooral sportieve avond (zonder blessures) op schrift te stellen voor de Bode.

En dat is bij deze gebeurd. Ik wil iedereen van de spelers en vooral ook de organisatie bedanken voor deze geslaagde avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.